Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Haftasonu eviniz boş olsaydı ne yapardınız?

Seperate

Öne çıkan mesajlar

Yarın ve Pazar günü için bizimkiler şehirdışına çıkıyor,henüz bir program yapmadım siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız?[signature][hline]Norton_Antor, 04 Ağustos 2004 04:11 tarihinde megadeth'in son albümü the system has failed hakkında konuşurken demiş ki:
windows konulu bir albüm galiba:)
Sosyal ağlarda paylaş

1 koli redbull ve vodka alırdım.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Who is that ?[/i] / My best friend
Heaven UO Shard, Çok yakında....
Sosyal ağlarda paylaş

kız arkadaşımı çağırırdım eve[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Sosyal ağlarda paylaş

kız arkadaşın yoksa zaten
al bi koli bira iç[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Prawler, 06 Ağustos 2004 19:54 tarihinde demiş ki:
kız arkadaşın yoksa zaten
al bi koli bira iç

euhe ne bırası yaw nese anlatmıım banlanırım sız anladınız anladınız;)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Sosyal ağlarda paylaş

ueuhe nese praw soledıımı cıddıye alma sakaydı sadece kız arkadasım yoksa arkları cagırıp bıra ıle pıjama partısı yaparım lol huheuheh[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Sosyal ağlarda paylaş

eheh nolcak yani ev boş şu an illa bir şey mi yapmam gerekiyor :) Yarın sabah erkenden bende kaçıyorum evden yiyecek bir şey kalmadı zaten o ayrı :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

amfiyi sonunda dayayıp yukarı kattaki komşunun sürekli gülben ergen dinleyen salak kızının kafasını şişirirdim.alternatif olarak kız arkadaş da çağırılabilir tabii.hele kız arkadaş bass çalıyorsa daha da destekli ve melodik bir şekilde daha sağlam bir müzikal yapıyla kafa şişirilebilirsiniz.[signature][hline]administrator error
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu niye karı-kız muhabbeti girince araya bir anda geriliyor ortam ya? Kimse kimseye laf atmaz - atamaz- ki bu ortamda zaten.Hepsi takılma sadece yani ... gerçi ben ne forumlar gördüm ya neyse , genede bizim sakin olmamaz gerek :) ..

Neyse Haftasonu ev boş olsa evde durmazdım sanırım :) .. çıkar basket oynar veya body'e falan giderdim.Çünkü bir süre sonra bilgisayar bile kurtarmıyor ... 4000 dolarlık olsa bile :hmm:[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...